marți, 24 februarie 2015
Flan de roșii
Ingrediente:
- 200 g suc de roșii;
- 1 ceapă;
- 1 morcov;
- 1 foaie dafin;
- cimbru;
- piper;
- 100 g șuncă;
- 1 pahar smântână;
- 2 linguri făină;
- 3 ouă;
- 25 g unt;
- zahăr;
- sare.
Mod de preparare:
Se fierbe zarzavatul împreună cu condimentele și se dau prin sită. Separat se face un sos din smântână, ouă bătute cu sare, făină și zahăr. Se amestecă sucul de roșii cu zeama de zarzavat, cu sosul de smântână și cu ouăle. Se adaugă șunca tăiată bucățele foarte mici și se amestecă totul foarte bine. Se așează într-o cratiță unsă cu unt și se dă la cuptor.
Se servește fierbinte.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu