marți, 24 februarie 2015
Mâncare de varză dulce
Ingrediente:
- 2 verze potrivit de mari;
- 4 linguri ulei sau grăsime;
- 6 linguri sos alb;
- 1 linguriță oțet;
- 4-5 roșii;
- frunze de mărar;
- sare;
- smântână.
Mod de preparare:
Se taie varza în sferturi, se opărește în apă clocotită cu sare, se scurge de apă și se rumenește în ulei sau grăsime fierbinte. Se pune într-o cratiță, se toarnă sosul alb (Sos alb) peste varză. Se pun felii de roșii, se umple cu apă călduță și se lasă să fiarbă în clocote. Se mai adaugă puțin ulei sau grăsime și oțet și se lasă să fiarbă în continuare. Se presară frunze de mărar. Se dă la cuptor pentru câteva minute.
Se servește cu smântână.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu