marți, 24 februarie 2015
Praz cu măsline
Ingrediente:
- 1 legătură praz;
- 2 linguri ulei sau grăsime;
- 1 linguriță făină;
- 1 cană suc de roșii;
- 1 linguriță oțet;
- 350 g măsline;
- frunze de pătrunjel verde.
Mod de preparare:
Se curăță prazul, se taie bucățele mici, se spală și se prăjește ușor în ulei sau grăsime fierbinte în care se adaugă suc de roșii și făină, amestecând mereu ca să nu se facă cocoloașe, până când prazul se înmoaie, și se îngălbenește. Se adaugă apă călduță și se lasă să dea câteva clocote. Se adaugă oțetul, se pun măslinele bine spălate, se presară frunze de pătrunjel tocate mărunt și se dă la cuptor să scadă bine.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu