vineri, 6 februarie 2015
Ouă cu sos verde
Ingrediente:
- 2 linguri ulei sau grăsime;
- 1 lingură făină;
- 4 ouă;
- 4 felii pâine;
- 500 g spanac;
- 1 cană lapte dulce;
- jumătate lingură de unt;
- frunze de verdeață;
- sare.
Mod de preparare:
Se amestecă făina cu puțin lapte până când nu mai are nici un cocoloș. Se adaugă restul de lapte și se pune la foc ca să dea 2-3 clocote. Se trage deoparte, se amestecă cu untul, frunzele de verdeață tocate fin, și spanac opărit în apă clocotită cu sare și tocat mărunt.
Separat se prăjesc în ulei sau grăsime felii de pâine. Se scot pe o farfurie și se toarnă peste ele sosul preparat. Se așează peste fiecare felie de pâine câte un ochi românesc sau jumătăți de ouă fierte.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu