miercuri, 25 februarie 2015
Borș de perișoare
Ingrediente:
- jumătate kg carne tocată;
- 1 morcov;
- 1 pătrunjel;
- 1 păstârnac;
- 2 cepe;
- 1 linguriță orez;
- 1 felie pâine rece;
- 1 ou;
- piper;
- sare;
- frunze de pătrunjel și de leuștean verde;
- 1 litru borș.
Mod de preparare:
Se pregătesc perișoare din carne tocată amestecată cu ceapă tocată mărunt, orez, ou bătut, puțină verdeață, sare, piper și puțină pâine înmuiată. În ziua respectivă se fierbe zarzavatul cu ceapă într-un litru de apă clocotită cu sare. Se adaugă borșul fierbinte. Se pun perișoarele și se lasă să fiarbă bine. Se presară frunze de leuștean și de pătrunjel verde tocate mărunt.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu