miercuri, 25 februarie 2015
Ciorbă de crap cu suc de roșii
Ingrediente:
- 1 kg pește;
- 1 legătură zarzavat de supă;
- 1 ceapă;
- 1 litru suc roșii;
- 1 linguriță orez;
- frunze de țelină;
- frunze de pătrunjel verde;
- sare.
Mod de preparare:
Se fierbe zarzavatul tăiat felii subțiri, orezul și ceapa întreagă în suc de roșii. Se înlătură ceapa fiartă. Între timp se curăță peștele, se spală, se taie în bucăți, se sărează și se lasă câteva minute cu sarea pe el. Când zarzavatul pus la fiert este aproape gata se adaugă peștele. Se mai adaugă apă dacă trebuie. Se lasă să mai dea câteva clocote. Se presară frunze de țelină și de pătrunjel verde tocate mărunt.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu