miercuri, 25 februarie 2015

Ciorbă de crap cu suc de roșii



  Ingrediente:
  - 1 kg pește;
  - 1 legătură zarzavat de supă;
  - 1 ceapă;
  - 1 litru suc roșii;
  - 1 linguriță orez;
  -  frunze de țelină;
  - frunze de pătrunjel verde;
  - sare.

  Mod de preparare:
  Se fierbe zarzavatul tăiat felii subțiri, orezul și ceapa întreagă în suc de roșii. Se înlătură ceapa fiartă. Între timp se curăță peștele, se spală, se taie în bucăți, se sărează și se lasă câteva minute cu sarea pe el. Când zarzavatul pus la fiert este aproape gata se adaugă peștele. Se mai adaugă apă dacă trebuie. Se lasă să mai dea câteva clocote. Se presară frunze de țelină și de pătrunjel verde tocate mărunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu