miercuri, 25 februarie 2015

Ciorba de pui



  Ingrediente:
  - 1 pui tânăr;
  - 1 legătură zarzavat de supă;
  - 1 ceapă;
  - 1 ardei gras;
  - 2-3 roșii;
  - 1 linguriță orez;
  - 1 ou;
  - zeamă de lămâie;
  - frunze de pătrunjel verde;
  - sare.

  Mod de preparare:
  Se pune la fiert într-un litru și jumătate de apă puiul curățat, spălat și tăiat în sferturi, împreună cu zarzavatul de supă, ceapa, orezul și sarea. Când carnea s-a fiert, se adaugă roșiile tăiate felii și ardeiul gras tăiat în sferturi. Se lasă să mai dea câteva clocote și se adaugă frunze de pătrunjel tocat mărunt. Se trage deoparte să se răcească, apoi se drege cu ou bătut și zeamă de lămâie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu