joi, 26 februarie 2015
Ciulama de pui
Ingrediente:
- 1 pui;
- 2 linguri ulei sau grăsime;
- 3 linguri făină albă;
- 1 ceapă;
- 1 rădăcină pătrunjel;
- sare.
Mod de preparare:
Puiul curățat, spălat și tăiat în sferturi se pune la fiert în apă cu sare împreună cu ceapa și rădăcina de pătrunjel. Separat, se înfierbântă uleiul sau grăsimea într-o cratiță, se presară câte puțină făină, amestecând mereu. Când făina devine gălbuie, se stinge cu zeamă fierbinte de pui, amestecând continuu până când ciulamaua se îngroașă cât trebuie. Se potrivește de sare și se adaugă bucățile de pui.
Se servește imediat cu mămăliguță caldă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu