Ingrediente:
- 400 g ciuperci fierte;
- 2 ouă fierte;
- 1 ficat de pasăre (facultativ);
- frunze de pătrunjel;
- mărar verde;
- sare;
- piper;
- 50 g cașcaval;
- 25 g unt proaspăt.
Mod de preparare:
Se toacă mărunt ouăle fierte, ficatul de pasăre, picioarele de la ciuperci și câteva ciuperci mici, frunzele de pătrunjel și mărarul verde.
Se amestecă totul, adăugând sarea, piperul și cașcavalul ras. Cu această compoziție se umplu ciupercile apăsând și netezind de jur împrejur cu un cuțit plat.
Se așează într-o tavă una lângă alta, punând la fiecare ciupercă pe umplutură câte un vârf de cuțit de unt și se dau la cuptor la foc potrivit.
Când sunt gata, se scot repede pe un platou sau pe o farfurie întinsă și se mai pune pe fiecare ciupercă umplută câte un vârf de cuțit de unt, puțină sare și piper.
Se servesc calde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu