miercuri, 25 februarie 2015
Drob de miel
Ingrediente:
- 1 prapure;
- măruntaiele de la un miel;
- 4-5 fire de ceapă verde;
- frunze de mărar și pătrunjel verde;
- 2 ouă;
- sare;
- piper;
- 1 lingură ulei sau untură;
- salată verde.
Mod de preparare:
Se spală măruntaiele, se fierb în apă clocotită cu sare și se lasă la rece. În ziua respectivă se toacă mărunt, se amestecă cu oul, sarea, ceapa verde și frunzele de mărar și pătrunjel verde tocate mărunt. Se umplu bucăți de prapur cu tocătura, formând plăcinte rotunde, plate. Se așează într-o tavă cu ulei sau grăsime și se dă la cuptor, pentru ca să se rumenească. Se stropește din când în când cu uleiul sau grăsimea din tavă.
Se servește cu salată verde.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu