miercuri, 25 februarie 2015
Sărmăluțe de miel în foi de viță
Ingrediente:
- 750 g carne;
- 1 felie pâine rece;
- 1 ceapă;
- 1 linguriță orez;
- frunze de mărar verde;
- sare;
- piper;
- 1 lingură ulei sau grăsime;
- 3 căni de borș;
- 200 g foi de viță;
- 1 cană smântână.
Mod de preparare:
Se pregătesc astfel: Se trece carnea prin mașina de tocat, împreună cu ceapa și pâinea înmuiată. Se adaugă orez, sare, piper și frunze de mărar verde tocate mărunt. Se amestecă bine. Se fac sărmăluțe în foi de viță opărite. Se așează în cratiță. În ziua respectivă se adaugă ulei sau grăsime și borș. Se fierb acoperit. Se dau la cuptor.
Se servesc cu smântână.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu