vineri, 20 februarie 2015
Omletă cu ficat
Ingrediente:
- 6 ouă;
- 1 lingură ulei sau grăsime;
- 1 ceapă mică;
- 1 ficat de pasăre;
- sare;
- piper.
Mod de preparare:
Se fierbe ficatul în apă clocotită cu sare și ceapă. Se scoate și se lasă să se răcească puțin. Se taie în bucățele mici, se pune sare și piper și se prăjește în ulei sau grăsime încinsă. Se scoate într-o farfurie.
Separat se bat ouăle cu puțină sare, se toarnă în uleiul sau grăsimea încinsă în care s-a prăjit ficatul și se lasă până când se prind bine. Se pun bucățelele de ficat deasupra într-un strat subțire, se rulează omleta cu ajutorul unui cuțit lat.
Se servește imediat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu