vineri, 20 februarie 2015
Plăcintă cu brânză de vaci
Ingrediente:
- 500 g foi de plăcintă;
- 500 g brânză de vaci;
- 3-4 ouă;
- 1 cană lapte dulce;
- 1 lingură smântână;
- 4-5 cuburi de zahăr;
- coajă de lămâie;
- sare;
- zahăr pudră.
Mod de preparare:
Se bat ouăle cu puțină sare, se amestecă cu laptele în care s-a dizolvat zahărul cu smântâna, brânza de vaci și puțină coajă de lămâie rasă. Această compoziție se pune pe foile de plăcinte unse cu ulei sau grăsime și se dă la cuptor până se rumenește frumos.
După ce se răcește puțin se taie în bucăți pătrate potrivit de mari, și se presară zahăr pudră.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu