marți, 24 februarie 2015
Supă de salată
Ingrediente:
- 4 salate;
- 1 legătură zarzavat de supă;
- 1 ou;
- 1 pahar smântână;
- 25 g unt;
- frunze de pătrunjel verde;
- sare.
Mod de preparare:
Se fierbe zarzavatul de supă în 2 litri apă clocotită cu sare, se strecoară și se dă prin sită. Se face un sos alb din smântână și unt în oala în care se va prepara supa și se va stinge cu zeama în care a fiert zarzavatul. Se lasă să dea în clocot, apoi se adaugă salata tăiată în patru sau în șase bucăți. Se mai lasă să dea câteva clocote, se trage deoparte să se răcorească, apoi se drege cu ou și se presară frunze de pătrunjel tocate mărunt.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu