marți, 24 februarie 2015
Dovlecei cu brânză
Ingrediente:
- 6 dovlecei;
- 200 g brânză de oi;
- 2 linguri ulei sau untură;
- sare;
- frunze de pătrunjel și mărar verde.
Mod de preparare:
Se curăță dovleceii de coajă, se spală, se scurg bine, se taie felii rotunde de-a curmezișul și se fierb câteva minute în apă clocotită cu sare.
Se așează într-o cratiță straturi de dovlecei tăiați, alternând cu straturi de brânză zdrobită mărunt și amestecată cu mărar tocat mărunt. Se termină deasupra cu felii de dovlecei. Se adaugă uleiul sau untura, se presară frunze de pătrunjel tocate mărunt și se dă la cuptor, pentru ca să se rumenească frumos.
Se servesc calzi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu