marți, 24 februarie 2015
Dovlecei umpluți
Ingrediente:
- 6 dovlecei;
- 250 g brânză de oi;
- 2 ouă;
- 3 linguri ulei;
- frunze de mărar verde;
- smântână;
- sare.
Mod de preparare:
Se răzuie dovleceii de coajă, se spală și se taie în două de-a curmezișul. Se scobesc cu un cuțit subțire. Se scoate miezul, lăsând la un capăt un fund de circa 2 cm grosime. Se toacă mărunt miezul de dovlecei, împreună cu frunze de mărar și ouăle fierte. Se amestecă cu brânza rasă. Se gustă de sare. Se umplu dovleceii, se așează într-o cratiță unul lângă altul cu umplutura în sus, se adaugă două linguri de ulei și sr dau la cuptor ca să se fiarbă. Se mai adaugă restul de ulei și se lasă să se rumenească frumos.
Se servesc cu smântână.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu