joi, 26 februarie 2015
Morun cu măsline
Ingrediente:
- 8 felii morun;
- 1 lingură făină;
- 1 lămâie;
- 125 g măsline;
- sare;
- 2 linguri ulei;
- verdeață.
Mod de preparare:
Se spală feliile de pește, se sărează puțin și se dau prin făină. Se prăjesc în ulei, apoi se scurg de grăsime.
Separat se prăjește făină în tigaie (fără ulei) și se stinge cu puțină apă, amestecând mereu să nu se facă cocoloașe. Se pune acest sos peste pește. Măslinele, păstrate în apă pentru a se desăra, se adaugă în mâncare. Se pun felii de lămâie și se lasă să fiarbă până când scade cât trebuie. Se adaugă verdeață tocată mărunt.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu